Köanmälan och visning

Vill du ställa ditt barn i vår kö? Det gör du via Stockholms stads kösystem genom e-tjänsten Förskola och pedagogisk omsorgE-legitimation krävs.

För frågor om kösystemet kontakta Stockholms stad, exempelvis via mejl forskola@stockholm.se

Förskolan följer Stockholm stads köregler. Minibojarna lämnar förtur till syskon och i övrigt fördelas lediga platser till barn som har längst kötid.

Minibojarnas köregler

För frågor om vår kö och visning av förskolan kontakta kö- och PR-ansvarig förälder i styrelsen på minibojarna.anmalan@gmail.com.

Vi ordnar regelbundet visning av förskolan. Information om nästa planerade visning läggs upp nedan. Det finns även möjlighet att se förskolan vid andra tillfällen, mejla din förfrågan till kö- och PR-ansvarig. Mejla gärna även dit om du vill bli informerad om datum för nästa visning när det bestäms.

Nästa visning av förskolan

Varmt välkommen på visning hos oss på Minibojarna!

Ni får träffa en förälder som har barn på förskolan och som sitter i styrelsen samt en pedagog. Tillfället är till för er som har barn i vår kö eller som vill ställa ert barn i kö. Vi inleder med en presentation och ni får svar på era frågor. Vi visar även runt i våra mysiga lokaler.

När: torsdag den 7 november 2019 kl. 17.00

Var: S:t Eriksgatan 15

Tänk på att detta är ett informationstillfälle för er föräldrar, barnen får gärna komma en annan gång.

OBS! Endast föranmälan! Mejla till minibojarna.anmalan@gmail.com.

Välkomna till oss Minibojar!

Vi är otroligt glada att vi har fått plats på Minibojarna. Det är erfaren och bra personal, små barngrupper och det märks verkligen att barnen trivs och har roligt på förskolan.