Vill du ställa ditt barn i vår kö? Det gör du via Stockholms stads kösystem genom e-tjänsten Förskola och pedagogisk omsorgE-legitimation krävs. I samband med att du ställer ditt barn i vår kö får du information om samt bekräfta att du är införstådd med de insatser som förväntas av dig som förälder för att få inneha plats i föräldrakooperativet och som bidrar till den positiva gemenskap föräldrakooperativ innebär. Läs mer om dessa under Föräldrakooperativ.

För frågor om kösystemet kontakta Stockholms stad, exempelvis via mejl forskola@stockholm.se

Förskolan följer Stockholm stads köregler. Minibojarna lämnar förtur till syskon och i övrigt fördelas lediga platser till barn som har längst kötid.

Minibojarnas köregler

För frågor om vår kö och visning av förskolan kontakta kö- och PR-ansvarig förälder i styrelsen på minibojarna.anmalan@gmail.com.

Vi ordnar regelbundet visning av förskolan. Information om nästa planerade visning läggs upp nedan. Det finns även möjlighet att se förskolan vid andra tillfällen, mejla din förfrågan till kö- och PR-ansvarig. Mejla gärna även dit om du vill bli informerad om datum för nästa visning när det bestäms.